maandag 8 december 2008

Verslagje bezoek aan EZ powersteering te Herwijnen

Karl bracht afgelopen week een bezoek aan EZ powersteering te Herwijnen. EZ powersteering heeft electrisch ondersteunde stuurbekrachtigingssystemen ontwikkeld en plaatst deze naar de mogelijkheden van de auto en wensen van de eigenaar in o.a. klassiekers. Een verslag:
Op het moment van mijn bezoekje werd er gewerkt aan plaatsing van een EZ powersteering systeem in een (klassieke) Toyota Landcruiser. De foto's zijn van deze aanpassing.
In principe is het systeem klein genoeg om op moeilijk toegankelijke plaatsen en, indien mogelijk, uit het zicht aan te brengen. Enkele componenten worden daartoe speciaal door een constructiebedrijf vervaardigd.
Dit maakt een kosten indicatie afhankelijk van een aantal variabelen, die tijdens een bezoek aan het bedrijf worden geïnventariseerd. Nog een detail: Het is mogelijk de assistentie van de powersteering te verstellen middels een draaiknop of geheel uit te schakelen.


Het bedrijf is gevestigd in Herwijnen, Lingedijk 12, afslag Gellicum. Dit is tussen Geldermalsen en Leerdam aan de Linge. Kontaktpersoon: Roger Reijngoud. 0345- 633448.